Förutom goda bröd erbjuds också bullar, kakor med mera. Allt bakat på riktigt smör, socker, ohomogeniserad mjölk, gärna fullkornsmjöl och inga onödiga tillsatser.

Nybakade kanelbullar – 18 kr styck

Bakade på: VETEmjöl, MJÖLK, SMÖR, Socker, Jäst, KANEL, kardemumma, ÄGG, pärlsocker, havssalt.

Bakade på mjölk från Gunnarödsgård och riktigt smör. Svenskt ekologiskt spannmål.

Kanelbullar

Saffranskatter – 50 kr

En lyxig och julig vetelängd fylld med saffran, mandelmassa och kanel.

Innehåll: VETEmjöl, MJÖLK, SMÖR, MANDELmassa, socker, jäst, kanel, havssalt, saffran, ÄGG, pärlsocker                                                    

Bakade på riktigt smör och mjölken kommer från Gunnarödsgård   

Saffranskatter med mandelmassa och kanel

Rabarberkaka – 50 kr

En mjukseg kaka bakad på mjöl av kulturspannmålet Ölandsvete och nyskördad rabarber från egna odlingar.

Innehåll: socker, mjöl av ÖlandsVETE, ÄGG, SMÖR, rapsolja

Rabarberkaka

Vinbärskaka – 50 kr

Bakad på mjöl av kulturspannmålet Ölandsvete och nyskördade svarta och röda vinbär från egna odlingar.

Innehåll: socker, mjöl av ÖlandsVETE, ÄGG, SMÖR, rapsolja

Äppelkaka – 50 kr

En sockerkaka bakad på Ölandsvete och svenska äpplen.

Innehåll: socker, fullkornsmjöl av ÖlandsVETE, SMÖR, ÄGG, rapsolja, ÄPPLEN, bakpulver, KANEL

Mjuk pepparkaka – 50 kr

Alla småkakor – 60 kr för 150 g

Kulturkakor

En småkaka bakad på kulturspannmål, riktigt smör och socker. Fullkornsmjölet bidrar med en härlig lite nötig smak.

Innehåll: Fullkornsmjöl av DinkelVETE, socker, SMÖR, ÄGG, rapsolja

Hallongrottor

En småkaka bakad på kulturspannmålet Dinkel och färska hallon

Bakade på: fullkornsmjöl av DinkelVETE, socker, SMÖR, ÄGG, rapsolja, färska hallon

Kardemummaskorpor

Bakade på: ÖlandsVETEmjöl, socker, SMÖR, ÄGG, rapsolja, kardemumma

Kardemummaskorpor

Saltstänkta ingefärskakor

En småkaka bakad på ingefära, havssalt och ett virvelmalt fullkornsmjöl av Dalalantvete

Fullkornsflarn med mandarinchoklad

Krispiga små flarn bakade på grovt mjöl av stenmalt Emmervete. Smaksatta med kakao och mandarin.

Fullkornspepparkakor

Bakade på stenmalt Ölandsvete och klassiska pepparkakskryddor.

Deg till surdegspizza – 28 kr för en deg lagom till en pizza.

Levereras bak-klara men går också utmärkt att förvara i kylen i ett dygn.

Innehåll: VETEmjöl, surdeg av RÅG, vatten, rapsolja, havssalt

Baka din egen surdegspizza!

Foto och copyright Lovisa Andersson